nu går bilen igen =)

Idag har lillan varit hopplös jätte gnällig och snuvig, Så varit stressad, Men älsklingen kom hem förut med en alla hjärtans dag present 4st örngott som det stod världens bästa mamma på sååå sött..Sen bogserade jonas mamma upp våran bil till dom och så fick jonas se att de var spridarna som var felet på bilen och nu går den igen, Under tiden har jag städat lite hemma och så kom min syster och pappa hit en sväng med..Nu blir det mys med amilia och älsklingen..

Dumma bil som krånglar

idag har vi lånat lillens ford fiesta och varit på biltema köpt saker till bilen. Men den JÄVLA bilen vill inte starta en då, Så har varit hämtat nya delar på bilåtervinningen och ska testa och byta lite mera saker, så får vi hoppas den vill vara så snäll och starta..Har varit på BVC med Amilia idag och fått glada besked hon är nu helt friskförklarad på papper från dom sjukdomarna hon hade vid födseln. Så skönt ska nu fixa med försäkring till henne..hon vägde nu 8760 och var 70cm lång..Snart kommer älsklingen och lillen..



mammas rediga tjej som kan stå helt själv

AMILIA 6 MÅNADER IDAG

värsta snö kaoset idag.Vart hos barnmorskan och tagit bort min spiral då jag haft mycket besvär så ersatt den med mini p-piller i stället. Amilia har 2 tänder till på gång en på var sida av dom två första fram och så är hon 6 månader idag tiden går fort. Får snart besök av lillen annars blir det lugnt i dag inte kul vara ute i detta vädret.. Funderar på att åka till Ikea i morgon och köpa lite saker till Amilia..




AMILIA 6 MÅNADER





Dessa ska amilia få



RSS 2.0